Serious Request woensdag

We gaan nog even verder met Serious Request en allerlei activiteiten die daar omheen gebeuren. Gisteren boden de leiding én de kinderen van B4 kids hun cheque aan bij het Glazen Huis.
Burgemeester Lenferink en de rector magnificus sloten de Glazen Kluis af in de Hortus Botanicus, waar studenten 24 uur aan het debatteren sloegen over het onderwerp ‘vrede’ met allerlei prominenten, zoals Joris Voorhoeve, Freek de Jonge, Jan Terlouw, Bettine Vriesekoop en Willem Post.
In de hal van het stadhuis schilderden kinderen ‘de Dagwacht’ en tussendoor maakte Emile van Aelst wat foto’s van de ijsbaan en de Kerstmarkt. Ook ’s avonds stond het plein weer vol en was ‘ons nationaal blondje’ Britt op bezoek in het Glazen Huis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×