Entrees Molens in nieuw jasje

Woensdag vierde woningcorporatie De Sleutels samen met de bewoners van de Polder-, Pel- en Stellingmolen dat de antrees van hun flats in een nieuw jasje gestoken zijn. De gemeente heeft het gebied rondom winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk aangewezen als woon-service-zone. Aangezien de woningen in de Molens voornamelijk door senioren worden bewoond, maakt de Sleutels deze complexen geschikt voor deze doelgroep. De aanpak van onder andere de entrees draagt daar aan bij. Zo zijn de luifels uitgebouwd en de entreehallen vergroot en opnieuw ingericht. De vloeren, wanden en plafonds zijn opnieuw afgewerkt en er zijn videofoons en elektrische sloten aangebracht. De Pelmolen heeft vorig jaar al een speciale scootmobielruimte gekregen. Deze ruimte wordt nu ook in de Polder- en Stellingmolen gerealiseerd. De gemeente heeft voor dit project subsidie verstrekt. Inmiddels zijn de entrees van de Pel- en Poldermolen gereed. In de Stellingmolen starten de werkzaamheden in januari. Alle bewoners van de drie flats waren woensdag uitgenodigd voor het opleverfeestje. Ze zongen liederen en hingen zelfgeschreven kerstkaarten op. De Sleutels trakteerde op kerstbrood en de aannemer op oliebollen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×