Groot aantal auto’s vernield met kerst

Voor een aantal Leidenaars begon de kerst niet zo feestelijk, omdat zij ontdekten dat hun auto beschadigd was. De politie kreeg zondagochtend vroeg de melding dat er op de Burggravenlaan auto’s waren vernield. Op weg daar naartoe, zagen agenten dat er ook elders auto’s beschadigd waren. Het spoor start op de ventweg van de Lammenschansweg (de stad uit) en loopt via de De Sitterlaan, Burggravenlaan, Meijerskade, Liviuslaan, Aggripinastraat naar de Octavialaan. Veertig wagens zijn een spiegel kwijt of hebben andere beschadigingen opgelopen. Van vierendertig andere auto’s was de spiegel ingeklapt. De politie is op zoek naar getuigen van de vernielingen en mensen die personen gezien hebben die mogelijk bij de vernielingen betrokken waren. Waarschijnlijk zijn de auto’s tussen 01.00 en 02.00 uur vernield.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×