Groot fotodoek op de Groenoord Expo, foto: Emile van Aelst.

Dieren, muziek en nog één maal Snuffelmarkt

Nog één weekje herinneringen ophalen bij de Groenoord Expo; daarna valt definitief het doek en gaan de oude hallen tegen de vlakte. Op 4 januari wordt voor de laatste maal ‘Beestenspul’ gehouden, waarbij alle Leidse basisschoolleerlingen uitgenodigd zijn met hun huisdieren. Op 6 januari kunnen bandjes uit Leiden en omgeving zich lekker uitleven op de plek waar legendes als Queen, Metallica en Genesis op het podium stonden. De dag daarna vindt een groot Zaalvoetbaltoernooi plaats. Op de slotdag van de Groenoord Expo, zondag 8 januari, wordt de allerlaatste Snuffelmarkt gehouden. Bezoekers kunnen genieten van een kopje snert of een glas glühwein en voor kinderen is er gratis chocolademelk.

Aan het einde van de dag wordt de Groenoord Expo afgesloten door wethouder Pieter van Woensel. Vanaf 16.00 uur worden een aantal zaken van de Expo geveild, zoals bijvoorbeeld de grote fotodoeken. De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel.

De Groenoord Expo is dagelijks (met uitzondering van Oud & Nieuw) geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer info: www.facebook.com/groendoordexpo  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×