‘Boodschapp’ helpt bij keuze in supermarkt

Voor mensen die niet kunnen kiezen in de supermarkt en meer info over producten willen, is een smartphone-applicatie ontwikkeld, die voedingsproducten met elkaar vergelijkt. Bedenker van de app is Jeroen de Bakker, consument én vader van twee kinderen De Bakker stond zelf een tijdje geleden voor het schap met rijstwafels en vroeg zich af welke hij moest kiezen voor zijn kinderen: Huismerk of bijvoorbeeld Zonnatura? De vergelijkingen op Boodschapp zijn gebaseerd op kwaliteit, ingrediënten en prijs. Ruim 3600 producten van bekende supers zijn geanalyseerd en bij elkaar gebracht, onder deskundigheid vanuit de branche en landelijke gezondheids- en consumentenorganisaties, waaronder het Voedingscentrum. De gratis beta-versie van Boodschapp is vanaf vandaag voor iPhone verkrijgbaar via de App Store. Binnenkort zal de app ook voor Android verschijnen. Meer info: www.boodschapp.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×