19-jarige trapt autospiegels kapot aan de Roemer Visscherstraat

Een 19-jarige Leidenaar werd in de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur, aangehouden voor het vernielen van een aantal autospiegels. Een getuige meldde aan de politie, dat de man tegen de spiegels aantrapte van auto’s die geparkeerd stonden in de Roemer Visscherstraat. Toen de politie ter plaatse was, stond de Leidenaar zijn woede te koelen op een bushokje. De politie bekeek de auto’s die in de straat geparkeerd stonden en zag dat van vier auto’s de spiegel kapot waren; van negen andere auto’s was de spiegel alleen omgeklapt. Eigenaren van auto’s waarvan de spiegel vernield zijn, worden gevraagd om aangifte te doen. De politie maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×