Agressieve vrouw valt hulpverleners lastig en schopt agent

Een 32-jarige Leidse werd afgelopen zaterdagavond aangehouden na een reeks van agressief gedrag. Rond 22.50 uur kreeg de politie een melding, dat een vrouw op de Hoflaan door de Leidse op haar hoofd was geslagen met een voorwerp naar aanleiding van een ruzie. De politie en een ambulance gingen naar de plek van het incident. Het slachtoffer wilde geen aangifte doen en werd even gecheckt in de ambulance op haar verwondingen, maar dat bleek mee te vallen. De verdachte viel echter het ambulancepersoneel lastig en toen zij werd tegengehouden door de agenten gaf zij een van hun een schop. Ze werd aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering en krijgt een proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×