Eerbetoon aan muziekcafé Hunky Dory

Vrijdag 13 januari wordt er vanaf 20.00 uur in de Q-Bus aan de Uiterstegracht 142 een muzikaal eerbetoon gehouden voor muziekcafé Hunky Dory dat eind vorig jaar ineens de deuren moest sluiten naar een huurgeschil waar het café zelf geen rol in speelde. Tijdens de speciale avond maken veel van de muzikanten die er de afgelopen jaren gespeeld hebben voor de laatste keer een diepe muzikale buiging voor dit bijzondere Leidse muziekcafé. Tientallen muzikanten hebben de handen ineen geslagen en laten in de Q-Bus nog één keer het geluid van Hunky Dory horen.

Morgen, 13 januari, belooft een lange, muzikale avond te worden met o.a. Mr. Boogie Woogie, Men In Blues, SugarBoy and The Sinners, Little Boogie Boy, Nico Christiansen (Livin’ Blues) en PamMacBeth. Aad van Pijlen (Men in Blues, ex-Livin’ Blues): “We willen Sjors en Flo, die Hunky Dory gemaakt hebben tot een geweldig podium waar het altijd prettig spelen was, met deze avond een hart onder de riem steken en hen bedanken voor hun enorme inzet.”

De line up bestaat in ieder geval uit de volgende muzikanten:

Aad van Pijlen
Bart Landstra
Bluesjockey Ton
Chris Koenen
Flo
Frans Heemskerk
Little Boogie Boy
Martijn Groen
MC Fons Delemarre
Mr. Boogie Woogie
Nico Christiansen
Pam MacBeth
Rob Baars
Robbert Fossen
Robbie Andreas Carree
SugarBoy and The Sinners
Willem Bodhi
Wouter Kiers
en vele anderen…

De entreeprijs bedraagt (minimaal) € 5,00

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×