Burgemeester leest voor tijdens Nationale Voorleesdagen

Aanstaande woensdag gaan de Nationale Voorleesdagen van start bij BplusC. Burgemeester Lenferink bijt het spits af, door bij ’t Spoortje voor te lezen uit het prentenboek van het jaar Mama kwijt van Chris Haughton. Tot en met zaterdag 28 januari zijn er allerlei activiteiten die in het teken van voorlezen staan. Er wordt op verschillende BplusC locaties voorgelezen met een vertelkastje, er zijn gratis workshops Beeldende kunst voor peuters en Tjibbe Veldkamp komt voorlezen tijdens de Voorleesexpress. Ook kunnen kinderen komen kijken naar de poppentheatervoorstelling Zeven Kikkertjes door Jacobus Wieman.

Meer informatie over de Nationale Voorleesdagen staat op www.bplusc.nl,

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×