Open dag LUMC voor schoolverlaters

Wie dit schooljaar zijn diploma verwacht te behalen en graag in de zorg aan de slag wil, is op zaterdag 28 januari welkom bij het LUMC. Tussen 11.00 en 15.00 uur worden daar de MBO- en HBO-opleidingen gepresenteerd. De bezoekers krijgen informatie over werken en studeren bij het LUMC en kunnen onder andere leren reanimeren met behulp van een defibrillator, Hechtingen aanbrengen, een MRI van binnen bekijken, of een kijkje nemen op de afdeling Radiologie of Radiotherapie en de Centrale Sterilisatiedienst. De dag is bedoeld voor mensen die binnenkort hun v)mbo-, havo- of vwo-diploma halen of dat al hebben. Beroepen waarover meer informatie te vinden is, zijn die van verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker en operatieassistent. Er zijn stands aanwezig van de Hogeschool Leiden en het ROC. De open dag vindt plaats in het hoofdgebouw van het LUMC. Meer informatie staat op www.niksvoorwatjes.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×