Op ontdekkingsreis door Leiden tijdens inspiratiedag

Organisators van congressen en zakelijke evenementen, kunnen zich tijdens de inspiratiedag op donderdag 2 februari laten verrassen door de unieke sfeer in Leiden. Leiden Marketing laat de deelnemers zien dat Leiden verrassende en unieke locaties heeft voor congressen en zakelijke evenementen in alle soorten en maten. Ook zullen er verschillende workshops worden gegeven. Nicoline van Straten, directeur van LiveHouse, zal een workshop geven over het onderwerp `The story of your live event’. De workshop `Live Workshop én online events’, geeft inzicht in de mogelijkheden en de technieken van social media. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel in de Stadsgehoorzaal.

Belangstellenden kunnen kijken op www.leiden.nl/inspiratiedag, en zich aanmelden.  

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×