Behulpzame man wordt mishandeld

Een 34-jarige Leidenaar, die te hulp schoot na het omvallen van een brommer, werd door één van de opzittenden mishandeld. Het incident vond afgelopen zaterdag rond 20.45 uur plaats bij de Pesthuistunnel, waar een man en een vrouw op een bromfiets ten val kwamen, toen de brommer uit balans raakte bij het afslaan van de Vondellaan naar de Plesmanlaan. De Leidenaar raakte gewond aan zijn oog toen hij de gevallen man wilde helpen, die hem direkt een oplawaaier verkocht en moest zelfs voor behandeling naar het ziekenhuis. De beide personen op de brommer gingen ervandoor richting de Pesthuislaan. De vrouw bestuurde voor en na de valpartij de scooter en is ongeveer 20 jaar. Zij droeg een donkere helm en jas en heeft zeer licht blond haar. De man, die achterop zat is eveeens ongeveer 20 jaar en droeg een donkere fashion helm, matkleurig, met piloten vizier/windscherm en een donkere jas. De scooter is donker van kleur en het voorlicht brandde niet. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×