Noordelijk landschap door Matilde Zijp, foto: PR.

‘Noordelijke landschappen’ van Zijp en Elzinga bij ARS

De Leidse kunstenaars Matilde Zijp en Joke Elzinga exposeren hun ‘Noordelijke landschappen’ in de galerie van ARS aan de Pieterskerkgracht. Beide kunstenaars zijn op geheel eigen wijze gefascineerd door de leegte, lichtval en de ruigte van landschappen op IJsland, Schotland en Noorwegen. Zijp gebruikt grote, sobere kleurvlakken en krachtige lijnen en werkt met gemengde technieken op papier en olieverf op doek of paneel. Elzinga laat in deze tentoonstelling pentekeningen en acrylschilderijen zien. De expositie wordt geopend op zaterdag 4 februari en is te bezoeken tot en met 26 februari. Meer info en openingstijden: www.arsaemula.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×