Nieuwe bestuursleden voor AMIGO

AMIGO Leiden is 2012 begonnen met enkele nieuwe bestuursleden. Marcel te Hennepe heeft tijdens de laatste ledenvergadering van 2011 met een grote meerderheid van de stemmen, ruim voldoende steun van de leden gekregen om de vereniging de komende jaren als voorzitter te leiden. Marvin Erades heeft de taak van zakelijk leider op zich genomen. Frank Septer (Orkest en Muzikale Aangelegenheden), Hans van der Linden (Penningmeester) en Sander van der Linden (Materiaal en Gebouw) stelden zich verkiesbaar en zijn door de leden herkozen. Dit trio blijft dus nog even in het bestuur.

Er zijn niet alleen nieuwe bestuursleden, er komt ook een nieuwe show aan. De repetities daarvoor zijn al begonnen en binnen een paar maanden wordt het thema aan het publiek bekendgemaakt. De huidige show `In style and rythm, a signature of Tom Jones’ zal als tweede show te zien en te horen blijven op de verschillende taptoes in binnen- en buitenland. Wie AMIGO in actie wil zien, moet afreizen naar Duitsland. Daar presenteert het orkest zich op 10 en 11 februari tijdens de Musikparade in Kiel en Oldenburg.

De Stageband van AMIGO is op zoek naar nieuwe leden, waaronder een ervaren drummer. Ook mensen die een ander instrument bespelen, zijn welkom. Meer informatie staat op www.amigo-leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×