90-jarige Leidenaren subliem in beeld gebracht door LAFV

Naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) worden eveneens 90-jarige Leidenaren gefotografeerd voor een indrukwekkende serie portretten. Inmiddels hebben 227 inwoners van de Sleutelstad, die in 1922 geboren zijn, positief gereageerd op het initiatief van de LAFV. Later dit jaar zullen deze portretten gebruikt worden bij exposities en bijvoorbeeld ook op posters. Deelname aan deze portretsessies is geheel vrijblijvend, waarbij de deelnemers als dank een mooie portretfoto van zichzelf ontvangen. Gezien de leeftijdscategorie van de doelgroep kan ook bij de 90-jarigen thuis gefotografeerd worden. Wie ook mee wil doen kan telefonisch contact opnemen met de secretaris van de LAFV Henk Aschman, tel. 071-5212782.
(Foto: Henk Aschman.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×