Zondagwandeling met allerslimste wetenschappers in de Hortus

Wie aanstaande zondag de kou durft te trotseren, kan samen met Prof. Dr. Harm Beukers, Scaliger Hoogleraar Universiteit Leiden, emeritus hoogleraar Geschiedenis van de Geneeskunde, en bioloog Jan Hengstmengel, een wandeling door de Hortus maken. Die wandeling heeft als thema: De allerslimste‚Ķ wetenschappers in de Hortus’. Clusius, Boerhaave, Linnaeus; het zijn niet de minste wetenschappers die een band hadden met de Hortus botanicus. De twee rondleiders zullen vertellen over de band met de wetenschap die de Hortus sinds het allerprilste begin heeft. De wandeling begint om 12.00 uur bij de ingang. Inschrijven is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×