Drie mannen aangehouden na verlaten plaats ongeval

Vanmorgen heeft de politie op de Trekvlietbrug bij de Voorschoterweg een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en twee Rotterdammers van 24 en 32 jaar aangehouden na het verlaten van een plaats ongeval. De mannen, die onder invloed van alcohol bleken te zijn, hadden hun beschadigde auto’s bij de brug achtergelaten en kwamen net met een taxi aanrijden, toen agenten de situatie bekeken. Er volgde een warrige uitleg van het drietal, van een aanrijding veroorzaakt door de 33-jarige en een achtervolging door de twee Rotterdammers, nadat de man ervandoor ging. Blijkbaar was de ruzie niet zo hevig, dat ze met z’n drieën een taxi namen om hun achtergelaten auto’s op te halen. Één van de bestuurders bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op tegen de drie verdachten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×