Aanstekelijke muzikale mix bij de X

Op zaterdag 18 februari treedt Van Merwijks Music Machine op samen met de charismatische Manou Gallo uit Ivoorkust, op uitnodiging van de X in de Qbus. Gallo begon al op zeer jeugdige leeftijd met het spelen van de Afrikaanse percussie, iets wat normaliter voorbehouden was aan mannelijke spelers. Zij groeide uit tot een begenadigd bandleider, singer-songwriter, percussionist, zangeres en bassist en werkte samen met onder andere Zap Mama en Les Tambours De Brazza. Gallo combineert haar Afrikaanse roots op een zeer bijzondere en heel eigen manier met Westerse invloeden. Samen met Van Merwijks Music Machine ontstaat een aanstekelijke mix van swingende West-Afrikaanse muziekstromingen en invloeden uit de Jazz en Latin.

Bezetting: Manou Gallo (bas, percussie, zang), Lucas van Merwijk (drums), Juan ‘Bulu’ Viloria (percussie), Marc Bischoff (toetsen) en Ed Verhoeff (gitaar)

Het concert begint om 21.00 uur. Meer info en reserveren: www.de-x.nl  of 071-5123568.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×