‘Warme truiendag’ uitbundig gevierd met energieke ‘Flashmob’

Afgelopen vrijdag zorgden ruim 200 leerlingen voor wat extra warmte tijdens een energieke ‘Flashmob’ op het Stadhuisplein. Onder toeziend oog van wethouder Frank de Wit dansten de kids op het nummer ‘Hello’ van Martin Solveig en Dragonette. De ‘Flashmob’ werd gehouden in het kader van de ‘Warme truiendag’, waarbij het idee is, om een warme trui aan te trekken en de verwarming een graadje lager te zetten, hetgeen 7 % energie bespaart. Alle basisschoolleerlingen van de provincie Zuid-Holland samen zouden op deze manier acht ton broeikasgast besparen. In het kader van deze actie is op de scholen bijzondere aandacht besteed aan energie en klimaat. ( Foto: Peter Schipper.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×