Jong muzikaal talent in Lokhorstkerk

Op donderdag 23 februari van 17.00 tot 18.00 uur 18 uur geven een aantal studenten Practicum Musicae een concert in de nieuwe reeks van dit jaar. Dit keer is de beurt aan het Leiden University Baroque Ensemble en te horen zijn onder ander: Sonates van Telemann, Loeillet en Marcello, een Voluntary van Stanley en het Concerto nach Italiënischen Gusto van J.S. Bach. De dubbelstudenten, die naast hun studie aan de Leidse Universiteit ook les krijgen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zijn: Aldert Prast – accordeon en blokfluit, Aljosja Mietus -clavecimbel en Thijs van Dijk – viola da gamba.
De toegang is gratis. De Lokhorstkerk bevindt zich in de Pieterskerkstraat 1.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×