politiek café met Ahmed Marcouch

Volgende week dinsdag is Ahmed Marcouch te gast bij het politiek café over integratie, dat de PvdA in De Grote Beer organiseert. Marcouch werd in 2010 gekozen tot lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Daarvoor was hij onder andere stadsdeelvoorzitter in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart, waar hij een eigen geluid over integratie en de relatie tussen autochtonen en allochtonen liet horen.

Ook het Leids gemeenteraadslid Esther Karsch-Spiro en enkele representanten van verschillende minderheidsgroepen uit de Leidse samenleving zullen bij het politiek café aanwezig zijn, om stil te staan bij vraagstukken over integratie in de Sleutelstad. De avond begint de 28e om 20.00 uur en vindt plaats in de kleine bovenzaal van het restaurant aan Rembrandstraat 27.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×