Winterfeest in de Slaaghwijk

Aanstaande woensdag is het winterfeest in de Slaaghwijk. Op het Valkenpadplein, dat omgedoopt wordt in Winterplein, kan jong en oud dan kennis komen maken met verschillende culturen. Er is een ijsbaan, kinderen kunnen winterspelletjes doen en volwassenen kunnen kennismaken met de nieuwe POWER-bus. Hier krijgen ze tips en informatie over opvoeding, hulpverlening en social media. Op het winterplein staat een winterdorp. Hier presenteren wijkbewoners met verschillende culturele achtergronden, het leven in de winter in hun land van herkomst. Kleding, muziek, winterkost en verwarming staan hierbij centraal. Het winterfeest begint om 12:00 en is om 17.00 uur weer afgelopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×