Op bezoek bij WWZ-Mariënstaete-Valent tijdens Open Dag van de Zorg

Tijdens de Dag van de Zorg op zaterdag 17 maart, kunnen belangstellenden op bezoek bij een groot aantal verpleeghuizen en woonzorgcentra van WWZ-Mariënstaete-Valent. Tussen 11.00 en 15.00 uur is het publiek welkom bij Van Wijckerslooth, Rustenborch en Hofwijck in Oegstgeest, Mariënhaven/-gaerde in Warmond, Gerto in Voorhout, De Wilbert in Katwijk, Jeroen in Noordwijk en Bernardus in Sassenheim. Er is volop informatie beschikbaar over het krijgen van zorg, het wonen in één van de huizen en het werken in de zorg als betaalde kracht of vrijwilliger. Verder zijn er demonstraties en rondleidingen door de huizen en kan jong en oud deelnemen aan allerlei activiteiten.

Zo kunnen bezoekers ervaren hoe een tillift werkt, kunnen gebruikers van een rollator deze laten pimpen, kunnen fietsliefhebbers een tochtje maken op een side-by-sidefiets en worden er massages gegeven. Kinderen kunnen spelen in de speelhoek, zich laten schminken of een kijkje nemen bij een knuffelboerderij.

Ook de inwendige mens kan zich uitleven, soms zelfs met behulp van aangepast bestek. Verder kan iedereen meedoen aan de WMV-loterij. De 1e prijs is een geheel verzorgd diner voor 2 personen in één van de grand café’s of restaurants van de zorggroep.

Meer informatie staat op www.zorggroepwmv.nl

 

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×