Burgemeester van Katwijk opent expo Leidsche Mondialen

Kunstenaarsgroep ‘De Leidsche Mondialen’ exposeert gevarieerd werk van 23 leden in het markante gemeentehuis van Katwijk. Tot groot genoegen van oprichter Dick Bakhuizen van den Brink, zal de Katwijkse burgemeester Drs J. Wienen op 8 maart om 19.00 uur de feestelijke opening verrichten. Het is voor de tweede keer, dat deze groep Leidse kunstenaars te gast is in Katwijk en het werk tentoonstelt in de sfeervolle hal van het gemeentehuis. De expositie, die ook kunstwerken laat zien van nieuwe leden, zoals onder andere Shunyam en Diana Lepelaar, is geopend op werkdagen en te bezoeken van 1 maart tot 13 april.
Koningin Julianalaan 3, Katwijk aan Zee.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×