Communicatiefestival met keus uit 64 sprekers

Op donderdag 8 maart vindt voor de tweede keer het grootste eendaagse communicatiefestival van Nederland plaats in gebouw Nieuwe Energie. Op Festival de Verleiding kunnen de deelnemers uit 64 sprekers uit de communicatiesector, hun eigen programma samenstellen. In dertien paviljoens zullen hoogleraren en docenten van de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en het ROC en Leidse communicatieondernemers, de luisteraars toespreken. Op het programma staan tal van bijzondere bijdragen, variërend van diepgravende theorieën tot inspirerende praktijkverhalen. Er zijn debatten, interviews, lezingen, tentoonstellingen, een wedstrijd tussen professionals, persoonlijke verhalen aan boord van een antiek vrachtschip, workshops, masterclasses, rondleidingen, een communicatieboekenwinkel en nog veel meer. Als speciale gasten zijn er 18 wetenschapsjournalisten uit heel Europa die in het speciale wetenschapspaviljoen, ook toegankelijk voor anderen, de hele dag confereren over hun vak: het verslaan van wetenschap.

Meer informatie staat op www.festivaldeverleiding.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×