Foto: PR.

Pechtold bespreekt ‘Henk, Ingrid en Alexander’

Op 1 maart zal D66-voorman Alexander Pechtold zijn nieuwe boek ‘Henk, Ingrid en Alexander’ bespreken bij boekhandel De Kler. Na zijn presentatie gaat Pechtold in gesprek met de aanwezigen. Het boek geeft de gesprekken weer, die Pechtold voerde met ‘Henk en Ingrid’, oftewel met de kiezers van Geert Wilders. Pechtold: “Een titel met een knipoog voor een boek waar ik het afgelopen half jaar intensief, maar vooral met heel veel plezier aan heb gewerkt. Dit boek gaat vooral over maatschap­pelijk betrokken mensen. In boeiende, soms verhitte gesprekken, ko­men zij uitgebreid aan het woord en laat ik zien waar ik voor sta. Al sinds mijn tijd als lokaal politicus in Leiden en Wageningen zoek ik actief dat directe contact met mensen. Ik voel de behoefte de anderen te laten zien dat simplistische, populistische politiek tot niets leidt. Maar ik wilde ook een stap verder gaan. Vanuit het radicale centrum van D66 is het mijn ideaal de polarisatie in de Nederlandse samenleving te doorbreken en maatschappelijke tegenstellingen te overbruggen.”

De lezing begint om 19.30 uur. Na afloop volgt een signeersessie.

Reserveren: 071- 512 08 85 of via leiden@dekler.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×