Deelnemers gezocht voor jongerenwerkvakantie Buffalo City

Ook komende zomer vertrekt Keys for Kids naar de Leidse zusterstad Buffalo City in Zuid-Afrika, om te werken aan het project Glen Stella III.Glen Stella III, het East London Child and Youth Care Centre zet zich al jaren in om wezen en kwetsbare kinderen op te vangen en een thuis te bieden. Veel van deze kinderen zijn HIV-positief en slachtoffer van seksueel geweld. Het kindertehuis heeft dringend behoefte aan extra ruimte. Daarom laat Keys for Kids op het weeshuisterrein een nieuw onderkomen bouwen door een lokale aannemer. Om het casco opgeleverde shelter af te bouwen (schilderen, stuccen, tegelen en het te voorzien van zaken als kasten en gordijnen, is Keys for Kids opzoek naar twaalf enthousiaste jongeren. Zij zullen in de zomer drie weken lang aan de slag gaan in Buffalo City en krijgen daar ook gelegenheid om vakantie te vieren en op excursie te gaan. De werkvakantie is bedoeld voor jongeren tussen de 17 en 25 jaar met kluservaring, die verantwoordeijkheidsgevoel hebben en tegen een stootje kunnen. Belangstellenden zijn op maandagavond 26 maart vanaf 20.00 uur welkom bij een voorlichtingsbijeenkomst in de bovenzaal van café Einstein aan Nieuwe Rijn 19. Meer informatie over Keys for Kids en het project in Buffalo city staat op www.keysforkids.nl

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×