Vragen LL over Blauwe zones

Leefbaar Leiden stelt het college vragen over de Blauwe zones die op 1 januari in zes Leidse wijken zijn ingevoerd. Zo wil de partij weten waarom de belijning nog niet overal aangebracht is en waarom de blauwe strepen op bepaalde plaatsen al meerdere keren opnieuw zijn aangebracht. LL informeert naar de kosten en vraagt waarom de gemeente de aanleg van de belijning niet uitbesteed heeft.

Verder vraagt de partij in welke van de zes wijken de belijning inmiddels in orde is en er dus gehandhaafd wordt. Ook is de partij benieuwd naar de frequentie van die handhaving en vraagt LL zich af of de gemeente al voldoende handhavers in dienst heeft.

Meerdere bewoners hebben al in december geld voor een ontheffing overgemaakt. Zij hebben echter lang moeten wachten op voordelen van die ontheffing. LL wil weten of het college dat wil compenseren. Ook vraagt de partij zich af of de werknemersvergunningen bedoeld zijn voor parkeren in één, of meerdere Blauwe Zones.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×