Getuigen gezocht van brute aanval op fietser

Een 33-jarige Noordwijker fietste gisteravond, even voor 22.00 uur, over de Groene Maredijk richting Oegstgeest. Voorbij de sportvelden zag hij twee jongemannen lopen, die hem iets toeriepen. De man negeerde hen en wilde doorfietsen, maar werd door het tweetal van zijn fiets afgetrapt. Via twee sloten ging het geschrokken slachtoffer ervandoor en belde aan bij een woning. De bewoners waarschuwden de politie. De fiets werd later ergens midden in de Leidse Hout op een pad aangetroffen. De jongemannen worden geschat op een leeftijd tussen de 16 en 25 jaar oud. Getuigen die informatie hebben wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×