Winterbiatlon op en om de ijsbaan

Ter afsluiting van het schaatsseizoen, organiseert de IJssport Vereniging Leiden op zondag 18 maart de Oomssport Winterbiatlon. Iedereen kan meedoen. Deelnemers worden uitgedaagd om twee afstanden in hun eigen snelheid af te leggen. De hele biatlon, bestaande uit 10 km hardlopen, gevolgd door 20 km schaatsen, of de halve biatlon, bestaande uit 5 km hardlopen en 10 km schaatsen. Behalve individuele deelname is ook inschrijving als duo mogelijk. De twee afstanden moeten dan in estafettevorm worden volbracht. Speciaal voor de jeugd (welpen en pupillen) wordt voorafgaand aan de Winterbiatlon de Jeugdbiathlon georganiseerd. Deze bestaat uit 1,8 km hardlopen en 3 km schaatsen. Aanmelden kan via www.ijvl.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×