Getuige snapt auto-inbreker

Dankzij een alerte getuige, had een 21-jarige Sassenheimer niet lang plezier van de spullen die hij uit een aan de Persant Snoepweg geparkeerde auto gestolen had. De getuige meldde de politie afgelopen zaterdag rond 05.40 uur, dat hij meende dat er werd ingebroken in een auto op het parkeerterrein van een hotel. Agenten die polshoogte namen, troffen de man op het parkeerterrein aan. Toen ze hem wilden aanspreken, probeerde de Sassenheimer er op een fiets vandoor te gaan. Dat lukte niet. Hij moest zijn zakken leeghalen en bleek een aantal spullen bij zich te hebben die afkomstig waren uit één van de geparkeerde auto’s. Hij werd daarop aangehouden.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×