De politie kamde tevergeefs de omgeving van de overvallen boekhandel uit. (Foto: C. van der Star / District16.nl).

Politie zoekt getuigen gewapende overval bijbelwinkel

De Politie Hollands Midden is op zoek naar getuigen van de gewapende overval op een boekwinkel aan de Korevaarstraat in Leiden. Dinsdagmiddag rond 17.00 uur stapte een man stapte de winkel binnen en bedreigde een medewerker met een steekwapen. De dader ging er op de fiets vandoor richting de Breestraat en de Botermarkt. De politie heeft in de omgeving naar de man gezocht, maar trof hem niet aan. Wel werden op de Botermarkt een must en een mes gevonden.

De overvaller was een negroïde man, hij droeg een groen, grijze muts met een gat aan de voorkant en een grote, beige jas. Heeft u iets gezien of gehoord of meer informatie, belt u dan met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×