Corpus, foto: PR.

Corpus is jarig en viert feest

Omdat Corpus aanstaande woensdag 4 jaar oud wordt, is de periode van 13 tot en met 18 maart uitgeroepen tot `Vier Feest Week’! Dat houdt in dat mensen die het museum in die week willen bezoeken, maar €40 per vier personen hoeven te betalen. Verder deelt het museum gezonde traktaties en kortingsbonnen uit in Leiden en omgeving. Op Twitter zullen verschillende acties zijn waarbij vrijkaarten gewonnen kunnen worden.  Een overzicht van alle feestelijke activiteiten staat op www.corpusexperience.nl/vierfeestweek

  

CORPUS is na vier jaar nog steeds uniek in de wereld. De `reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. CORPUS ontvangt jaarlijks ruim 225.000 bezoekers en zal na de zomer de miljoenste bezoeker ontvangen. Medio dit jaar zal het naastgelegen en op initiatief van CORPUS gebouwde Hilton Garden Inn Leiden de deuren openen.  

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×