Gesnapte inbrekers mishandelen bewoners

Twee inbrekers die afgelopen vrijdagavond betrapt werden tijdens hun strooptocht, hebben een echtpaar mishandeld. Toen de man en vrouw tussen 22.00 en 22.15 uur aankwamen bij hun huis aan de Van Effendreef, zagen zij dat er een raam aan de voorkant open stond. Eenmaal binnen, zagen ze twee mannen de trap af rennen. Voor de twee inbrekers het huis verlieten, gaven ze de man een trap in het gezicht. De vrouw kreeg een vuistslag tegen haar hoofd. De technische recherche heeft sporenonderzoek in de woning gedaan. Diverse politieauto’s hebben te vergeefs in de omgeving gezocht naar de inbrekers. Daarbij werd ook een hond ingezet. Wie vrijdagavond iets verdachts gezien heeft, kan bellen met 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×