Carolien de Groot wint Soroptimist Vakvrouwenprijs 2012

Op Internationale Vrouwendag, die afgelopen donderdag gehouden werd, reikte wethouder Roos van Gelderen de Soroptimist Vakvrouwenprijs uit in een overvolle Burgerzaal van het Leidse Stadhuis. Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich via hun netwerk inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Van Gelderen introduceerde kort de drie genomineerden, die volgens haar “eigenlijk alle drie winnaars zijn” te weten: Lia Castelein van HomeStart -Humanitas, Carolien de Groot van stichting JES Rijnland en Hayat Hammas van Facility Works en Axess Projecten. De spanning werd er nog even ingehouden en pas na een muzikaal intermezzo verbrak de wethouder de spanning en overhandigde Carolien de Groot de Vakvrouwenprijs. (Foto: Johan Steenbergen.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×