Foto: PR.

‘Love is in the air’ bij Galerie Diana Lepelaar

Zo’n 60 kunstenaars die verbonden zijn aan Galerie Diana Lepelaar en aan Leiden in algemenere zin, lieten zich inspireren door het thema ‘Love is in the air’. In kleine kunstwerkjes laten de deelnemers aan dit project hun interpretatie van de liefde zien, soms zoet, soms bitterzoet, humoristisch, of melancholisch. De werkjes bij elkaar vormen een boeiende staalkaart van disciplines van hedendaagse kunstenaars, die in gedrukte vorm gratis beschikbaar is voor het publiek. Tijdens de opening op 23 maart, tussen 16.00 en 18.00 uur, kan men de ‘zoete liefde’ proeven door de heerlijke smaaksensaties van Chocolaterie-Atelier Alexandre. Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl
Haagweg 4 – E16, 2311 AA, Leiden.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×