Ook leerlingen van de Anne Frankschool uit de Stevenshof lopen komende week. Ze hopen geld als water binnen te halen voor Aqua for All.

Leerlingen Leeuwerik wandelen voor drinkwater in Kenia

Leerlingen van Daltonschool de Leeuwerik wandelen aanstaande dinsdag voor water. Zij nemen deel aan de landelijke campagne van de stichting Aqua for All. Om kwart over tien klinkt voor de leerlingen van de hoogste groepen het startschot, waarna ze gemiddeld zes kilometer gaan lopen, terwijl ze zo’n zes liter water met zich meedragen. Op deze manier willen de kinderen ervaren wat hun leeftijdsgenootjes in landen als Kenia moeten doen om aan drinkwater te komen. De scholieren laten zich sponsoren door familie, vrienden en bekenden. De opbrengst is bestemd voor projecten in Kenia, die moeten leiden tot betere voorzieningen voor drinkwater en sanitair.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×