Brom- en snorfietsen op rollerbank voor controle

De politie heeft afgelopen donderdag, tussen 08.30 en 12.15 uur, een brom- en snorfietscontrole gehouden op de Boerhavelaan in Leiden en op de Leidsedreef in Leiderdorp. 26 bromfietsen en 18 snorfietsen werden hierbij op de rollerbank geplaatst om te zien of ze waren opgevoerd. Drie bestuurders kregen een bekeuring: bij een bromfiets werd 72 km/uur gemeten en bij twee snorfietsen 46 en 49 km/uur. In Oegstgeest kregen 27 bestuurders een waarschuwing bij een algemene verkeerscontrole op de Abtspoelweg. Twee automobilisten kregen een fikse bekeuring: een voor niet handsfree bellen en de ander voor overschrijding van 33 km/uur van de toegestane snelheid.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×