Foto: PR.

Leidse boekenmarkt maandelijks in tuin Volkenkunde

Het is weer lente en dus gaat de Leidse Boekenmarkt weer van start in de tuin van Museum Volkenkunde. Van 31 maart tot en met 29 september kunnen boekenliefhebbers iedere laatste zaterdag van de maand hun hart ophalen. Professionele handelaren uit het hele land presenteren hun collectie met voor ieder genre wel wat te vinden zoals: romans, detectives, jeugd- en kinderboeken, geschiedkundige, esoterische en volkenkundige werken. De maandelijks markt krijgt elke keer een speciaal thema mee. In de eerste serie staan ‘dans en kostuum’ centraal. Zaterdag 31 maart wordt de markt muzikaal omlijst door het duo Duo Chaneque, bestaande uit twee Zuid-Amerikaanse muzikanten, Jose Luis Fuentes uit Mexico en Federico Olivares Hurtado uit Chili.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×