Kunst en chocola trekt veel bezoek

Gisteren werd de nieuwste expositie van zo’n 60 Leidse kunstenaars geopend in galerie Diana Lepelaar. Onder de titel ‘Love is in the air’ zijn op grote panelen in totaal 60 kleine kunstwerkjes in verschillende disciplines samengevoegd tot een soort staalkaarten van hedendaagse kunst. De belangstelling was groot en bezoekers lieten zich ook de kunstwerkjes van Chocolaterie-Atelier Alexandre goed smaken. Alexandre gaf uitleg over de herkomst van zijn ingrediënten en het publiek proefde enthousiast de verschillende smaken. De expositie is vandaag en morgen te bezoeken en op afspraak. Meer info: www.galeriedianalepelaar.nl  Haagweg 4 – E16, 2311 AA, Leiden. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×