Cedric van der Ploeg deelt de magazines uit aan de aanwezige twitteraars. Afgelopen vrijdagavond presenteerde hij het blad en de site in Café Storm. (Foto's: Emile van Aelst).

Leidse toptwitteraars bijeen in top 25

De Leidse student journalistiek Cedric van der Ploeg heeft een top 25 gemaakt van Leidse twitteraars. De volgorde maakt niet zoveel uit, maar als je in de lijst van Van der Ploeg staat, ben je de moeite van het volgen waard. Belangrijkste criterium is dat je over Leiden moet twitteren. De eerste 25 Leidenaren die volgens Cedric echt interessant zijn, staan nu in een magazine en ook heeft hij er de website leidsetwittertop25.wordpress.com aan gewijd waar de top 25 zelf motiveert wat er leuk en interessant is aan twitter. Waarom hij de lijst maakte vertelt hij zelf.

Roel van Niekerk in gesprek met Cedric van der Ploeg over de Leidse twitter top 25.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×