‘Hoppa! nieuw Leids feestcafé

Leidenaar Maarten Kranenburg opent aanstaande zaterdag zijn nieuwe uitgaansgelegenheid aan het Noordeinde, genaamd: ‘Hoppa! Kranenburg: “We zijn van woensdag tot en met maandag geopend vanaf 17.00 tot in de vroege uurtjes, maar op vrijdag vieren we het weekend twee uur eerder en openen we om 15.00 de deuren. Gezelligheid kent geen tijd, nietwaar?” Volgens de ondernemer zou maandag wel eens dé avond kunnen worden voor mensen, die zelf in de horeca werken. Kranenburg: “Wie in de horeca werkt, heeft nauwelijks de mogelijkheid om zelf uit te gaan. In Hoppa! is dat nu mogelijk op de maandag. Met een dj en leuk barpersoneel is het net zo gezellig als een vrijdag of zaterdag.” Na de feestelijke opening staan vanaf 23.00 uur de deuren open voor het publiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×