Palmpasen in de Regenboog en bij Overrhijn

Aanstaande zondag is het Palmpasen, en wordt in veel kerken gelezen hoe Jezus op een jonge ezel Jeruzalem binnenreed en werd toegejuichd en gezwaaid door het volk. Ook Kerkelijk Centrum de Regenboog in de Merenwijk viert ieder jaar Palmpasen. De kinderen brengen palmpaasstokken mee, die versierd zijn met papier, lekkers en een broodhaantje. Zingend trekken ze in een vrolijke optocht door de kerk, zodat iedereen de stokken kan bewonderen. Na de viering gaan ze onder begeleiding van volwassenen naar verpleeghuis Overrhijn, waar ze die optocht nog eens over doen en de bewoners een bezoek brengen.

Wie Palmpasen in de Regenboog mee wil vieren, is zondagochtend welkom aan Watermolen 1. De viering begint om 10.00 uur. Na afloop is er koffie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×