'Peutermanieren', foto PR.

Groot aanbod opvoedcursussen bij het CJG

Voor wie opvoeden soms wat te ingewikkeld wordt en wel wat tips kan gebruiken bieden de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) in Zuid-Holland Noord een groot aantal opvoedcursussen, themabijeenkomsten en lezingen aan. Ouders lopen vaak tegen dezelfde vragen aan, zoals peuters die niet willen eten, kinderen die gepest worden en pubers die gaan roken en drinken. Maar ook de allerkleinsten worden onder de aandacht gebracht tijdens ouderbijeenkomsten over ‘baby in beeld’. Tijdens de cursussen kunnen ouders ervaringen uitwisselen en ook merken, dat zij niet de enige zijn die zich soms onzeker voelen over de opvoeding van kinderen. Meer info en het totale cursusaanbod is te vinden op: www.cjgcursus.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×