Op bezoek bij heel veel opa’s en oma’s

In het kader van het Europees jaar voor actief ouder worden en solidariteit tussen de generaties, brachten de kinderen van IHC Leiden gisteren een bezoek aan woonzorgcentrum Topaz. De kinderen hadden koekjes meegenomen en werden op hun beurt door heel veel opa’s en oma’s getrakteerd op ijsjes. De jonge bezoekers waren onder de indruk van de vele verhalen, die ze te horen kregen over vroeger, de oorlog en gewoon over dagelijkse dingen. GroenLinks raadslid Stephanie Bakker was ook van de partij en het werd een geslaagde middag. Op 22 april komen de kinderen nogmaals op bezoek, deze keer om deel te nemen aan de activiteiten van de ouderen. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×