Burcht Literair met Robert Vuijsje

Op donderdag 26 april is Robert Vuijsje te gast bij Burcht Literair. De auteur zal daar geïnterviewd worden door Maarten Dessing. Robert Vuijsje (1970) studeerde na het gymnasium Sociologie en Amerikanistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ook studeerde hij een jaar aan de universiteit van Memphis. Van 1997 tot 2007 werkte hij als journalist bij Nieuwe Revu. Vanaf 2007 schreef hij artikelen in De Pers. In 2008 verscheen het literaire debuut van Vuijsje: Alleen maar nette mensen. Met dat boek won hij de Gouden Uil. Het wordt momenteel verfilmd. In 2011 verscheen In het wild, een bundeling columns van Vuijsje uit het Parool. In 2012 verscheen zijn tweede boek Beste vriend. Burcht Literair vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht en begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Selexyz Kooyker. Meer informatie staat op www.deburchtleiden.nl

  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×