Foto: PR.

“Op een klein stationnetje”, Paasweekend bij Smalspoormuseum

Aanstaand weekend opent Stoomtrein Valkenburgse Meer / Nationaal Smalspoormuseum haar nieuwe rijseizoen. Met een 80 jaar oude stoomtrein kunnen bezoekers een ritje maken rond het Valkenburgse Meer. Het nieuwe stationnetje, een replica van het tramstation van Gorssel uit 1923, is bijna klaar en daar staat de stoomtrein op z’n Paasbest te wachten. Nog steeds spreekt de stoomtrein tot de verbeelding van kinderen, die hun hart op kunnen halen aan de vele locomotieven, waar ze in mogen klimmen en modelbanen, waarbij alles ‘net echt lijkt’. Een leuk en leerzaam uitje op een steenworp afstand van Leiden.
Meer info: www.smalspoormuseum.nl

 

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×