‘Lock ’n Load’ in finale Kunstbende

De Leidse band ‘Lock ’n Load’ heeft de voorronde van Kunstbende voor Zuid-Holland in de categorie Muziek gewonnen en gaat door naar de landelijke finale in de Amsterdamse Melkweg. Kunstbende biedt jong talent mogelijkheden voor ontplooiing en wordt dit jaar voor de 22ste keer georganiseerd. Het uitgebreide pakket aan projecten op gebied van muziek, kunst en cultuur, sluit goed aan bij de leefwereld van jongeren, die in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar mee kunnen doen. ‘Lock ’n Load’ won de voorronde met een eigen nummer: ‘Adrenaline funk’. Het Leidse trio bestaat uit Gosse van Bemmel op basgitaar, Wesley Fransen op gitaar en Matthieu Montagne op drums.

Veel artiesten komen voort uit deze kweekvijver zoals:Trijntje Oosterhuis, Claudia de Breij, Krezip, Abdelkader Benali en Room Eleven. De finale is op zondag 15 april, aanvang 14.00 uur in de Melkweg, Amsterdam.

Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.kunstbende.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×