Foto: Dick Hogewoning.

Floor Nobels wint vierde voorronde LEF

Afgelopen dinsdag is Floor Nobels van Worklife Recruitment (Sassenheim) gekozen tot winnaar van de vierde voorronde van de LEF Starterswedstrijd. Op 12 juni staat zij dan ook in de finale, die gehouden wordt in de Leidse Schouwburg. Nobels moest het opnemen tegen het Alphense bedrijf Grill’nSmoke en het tweekoppige Leidse architectenbureau Popma & ter Steege. De jury beloonde Nobels op haar uitstraling, de vele gerealiseerde resultaten en de haalbaarheid van haar ambities nu en in de toekomst. De Sassenheimse onderneemster startte slechts een jaar geleden en mag nu al grote opdrachtgevers tot haar klantenkring rekenen, zoals HEMA, ING en Hyundai.

Nobels heeft een beproefde online en social media recruitmentmethode en vult hiermee 90% van de vacatures van haar opdrachtgevers binnen vier tot zes weken wordt in. “Het unieke aan mijn concept is dat ik volledig online werk en daarbij verschillende kanalen gebruik, zoals Linkedin, twitter, Google+ en sinds kort ook Facebook”, aldus de winnares.
Meer info: www.workliferecruitment.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×