Bewoner loopt inbreker tegen het lijf

Een 51-jarige bewoner van een huis aan de Waldeck Pyrmontstraat werd vanmorgen rond 05.55 uur wakker omdat zijn hond blafte. In het huis klonk gestommel en de man ging poolshoogte nemen. Tot zijn grote schrik liep hij een inbreker tegen het lijf, die direct de benen nam. De inbreker rende weg in de richting van de Marnixstraat. Mogelijke getuigen worden verzocht te bellen met de politie via 0900-8844. De inbreker is ongeveer 25 jaar oud, 1.75 meter lang, heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en een mager postuur met een ingevallen gezicht. De bewoner beschreef de man als een junkachtig type. De inbreker droeg vanmorgen een donkere broek en een blauwe trui met een over het hoofd getrokken capuchon.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×